13 december

Woensdag 13 december is de dag dat ik een voorbeeld van de promotiemailing van mijn boek ontving. De bekroning op het werk van meer dan drie jaar, niet alleen door het samenstellen van dat boek maar vooral door de meer dan 160 trainingen die wij met 'Lenig en fit' in die periode samen afwerkten.

Een verhaal dat aarzelend begon maar intussen zijn doel heeft waargemaakt: op een zinvolle manier samen bewegen om een betere conditie te verwerven. Veel tijd en werk heb ik daar aan besteed, nog meer plezier heb ik er aan beleefd, zowel aan de trainingen met zonneschijn, soms regen, af en toe zelfs met sneeuw maar altijd in gezelschap van mensen die ik op deze manier kon helpen. Bedankt aan alle 'lenig en fitters' voor jullie medewerking ook al bleef het voor sommigen beperkt tot één of twee trainingen.

Dat zoiets in een boek resulteert, is eigenlijk in mijn geval een droom die uitkomt. Ik wilde altijd al schrijver worden maar het lesgeven heeft die droom lange tijd uitgesteld omdat lichamelijke opvoeding ook al zo'n droom was die ik wou verwezenlijken.

Om andere mensen hun droom te helpen waarmaken, gaat er van elk boek dat verkocht wordt één euro naar de stichting 'HOPE'. Deze stichting verzamelt geld ter ondersteuning van kankeronderzoek in het UZA en wil mensen met een ziekte of tegenslag weer een doel in het leven geven. "HOPE geven waar HOPE nodig is" zoals de oprichter, de inmiddels aan kanker overleden Rupert Suply dat altijd heeft gedaan.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


13 december

Lenig en fit tijdens de coronacrisis

Het nieuwe jaar

Eén jaar 'Levenslang lenig en fit'

15 oktober

September