28 februari

Vandaag werd ik geînterviewd door Sven, een redacteur van het A-blad. Hij stelde heel wat interessante vragen over 'Lenig en fit'. Waarom werken wij elke week zo'n sessie af, wat houdt zo'n training in (lopen of stappen plus de oefeningen), wie doet er mee, wanneer werken wij aan onze conditie, wat kost het, hoeveel mensen werken mee, wat voor oefeningen (lenigheid, kracht, evenwicht, ademhaling) doen wij en nog veel meer. In het aprilnummer van het A-blad kunnen wij de neerslag van zijn interview lezen.

Belangrijk om weten: op maandag 26 maart zal een groepje mensen van OKRA Merksem voor de eerste keer kennis maken met mijn project. Mensen van de derde leeftijd dus.

Tijdens het derde trimester van het lopende schooljaar ga ik dan 'Lenig en fit ' uitproberen in mijn vroegere school, het Groenendaalcollege. Zo probeer ik uit te testen hoe wij dat project kunnen implementeren bij lagere schoolkinderen.

Veel zaken om naar uit te kijken dus maar de hoofdzaak blijft: mensen proberen aan te zetten om meer te bewegen en dat op een verantwoorde manier.

En het schrijven? Een nieuw project staat op stapel. Terug in de geschiedenis van Merksem en het kasteel van Groenendaal waar een geest in bizarre omstandigheden zijn geschiedenis beleeft...


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


28 februari

Lenig en fit tijdens de coronacrisis

Het nieuwe jaar

Eén jaar 'Levenslang lenig en fit'

15 oktober

September