29 januari

Vandaag houden wij de honderdzeventigste 'Lenig en fit'-training. Met zijn tienen, wat een mooi getal is in dit barre winterweer, werken wij alle dertig oefeningen af zonder één spatje regen. De hevige windvlagen brengen ons niet uit evenwicht, zelfs niet bij de oefeningen waar wij op één been moeten staan.

Intussen verloopt de verkoop van mijn boek beter dan voorzien. Buiten de zestig exemplaren die ik zelf verkocht heb, verwachtte ik niet al te veel. Tot mijn grote verbazing blijkt die externe verkoop heel goed te lopen. Via Boekscout.nl werden al meer dan zestig boeken verkocht wat het totaal aantal op meer dan honderdtwintig brengt. Voor mij zelf is dat een persoonlijk succes, en dat na amper één maand! Wie weet wat er nog volgt....

Hopen maar en ook voor de stichting 'HOPE BENEFIET'. Op deze manier krijgen wij toch al een mooi bedrag om dat goede doel te steunen. Vorige week ben ik vijf boeken gaan afgeven in de krantenwinkel van de ouders van Rupert, de stichter van HOPE. Pas toen besefte ik echt hoe moeilijk het wel moet zijn om je zoon gedurende zoveel jaren te moeten zien lijden om hem dan uiteindelijk toch te moeten afgeven. Ik had echt moeite om de gepaste woorden te vinden en dat overkomt mij niet vaak. Een reden te meer om mij extra in te spannen voor 'HOPE BENEFIET' en dat kan door zoveel mogelijk boeken te verkopen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


29 januari

Lenig en fit tijdens de coronacrisis

Het nieuwe jaar

Eén jaar 'Levenslang lenig en fit'

15 oktober

September