Winterkou

Nog twee dagen en de lente begint. De temperatuur vandaag deed ons eerder aan de winter denken maar toch waren wij met niet minder dan vijftien dapperen om onze wekelijkse 'Lenig en fit' -oefeningen uit te voeren. Met daarbij de nodige kilometers lopen of stappen (toch altijd goed voor iets meer dan vier kilometer). Vijftien deelnemers: een (voorlopig ) record!

De boekenverkoop is tijdelijk wat stilgevallen maar binnen enkele weken verschijnt een artikel over 'Lenig en fit' in het Antwerpen A-blad, een magazine dat elke maand verschijnt en waarin plaatselijke activiteiten in de actualiteit worden gezet. In april meer daarover. Mijn persoonlijk record qua boekenverkoop is inmiddels ook gebroken. Honderdzesentwintig exemplaren zijn reeds aan de man gebracht (tien meer dan mijn gedichtenboek '52 maal Antwerpen'), en daar gaat het niet bij blijven!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Beste,
Zoals aangegeven lazen wij ook je artikel in A.
Daarop willen we graag reageren. M'n man is een zware ruglijder (en nog zowat vanalles) en we willen graag meedoen met de wandelingen.
Graag plaats en uur indien we kunnen meedoen. Wijzelf wonen aan de Molenlei (bij Joske Vermeulen)
Groetjes,
Jan en Esmee
Esmee, op 22-04-18
Beste Marco en Inez,

Jammer dat ik jullie berichtje nu pas lees. Iedereen kan meedoen hoor!
Elke maandag om 10.00 uur vertrekken wij aan de ingang van taverne Distelhoek (in Merksem) om onze oefeningen samen af te werken. Er zijn geen leeftijdsgrenzen en het kost je niets. Vind je dat het te lang duurt (bij een eerste keer kan dat best het geval zijn) dan stop je wanneer je maar wil. Geen enkele verplichting.
Je krijgt bij elke oefening een aangepaste uitleg en als je iets wil vragen: doen.
Van harte welkom en nogmaals mijn verontschuldigingen dat ik dit bericht nu pas heb gelezen...
Met sportieve groeten van Jan (lesgever Lenig en fit).

Winterkou

Lenig en fit tijdens de coronacrisis

Het nieuwe jaar

Eén jaar 'Levenslang lenig en fit'

15 oktober

September